Matrícula curs 2010 - 2011

Vine a fer Música a L'Escola de Música Contrapunt de Llorenç del Penedès.

S'amplia el període de matriculació pel curs vinent fins al 18 de maig!

Àmplia oferta d'instruments que inclou orquestra, banda i música moderna (llenguatge modern i combos)

Més informació a la "seu" de l'Escola de música: ens podeu trobar al C.E.I.P. "Les Cometes" de Llorenç del Penedès els Dilluns, Dimecres i Divendres de 18.00 a 19.30 i els Dijous de 17.30 a 19.000

Som l'Escola de música de referència del Baix Penedès...





"La música és organització de sons, silencis i duracions que construeixen edificis audibles. Composar i escoltar música és a vegades edificar arquitectures audibles"




Oferta pedagògica de l'Escola de Música Contrapunt

Sensibilització
Juguem amb la música I (4 anys)
Juguem amb la música II (5 anys)

Iniciació
Iniciació I + orff (6 anys)
Iniciació II + orff + instrument (7 anys)

Grau elemental
1er de llenguatge + coral + instrument
2on de llenguatge + coral + instrument + conj. instr.
3er de llenguatge + coral + instrument + conj. instr. + cambra
4t de llenguatge + instrument + cambra + conj. instr. + introducció a la música moderna

Oferta d'instruments
violí, violoncel, clarinet, flauta de bec, flauta travessera, saxo, trompeta, piano, guitarra, bateria, baix elèctric



divendres, 3 d’abril del 2009

L'Escola de Música es modernitza

Aquest blog funcionarà com un diari o bitàcola de la vida diària de l'Escola de Música.

Aniran apareixen articles amb les novetats (canvis d'horari imprevistos o permanents, canvis de data de concerts, anuncis de diferents classe, etc. Tots els professors podran afegir comentaris als articles.

També s'hi poden "penjar" col·laboracions de diferents tipus, ja sigui en text, imatges de partitures, arxius MIDI o grabacions planes, petits vídeos o enllaços externs a qualsevol recurs de la Xarxa. Tan sols caldrà facilitar al "dire" els arxius corresponents, i ell els col·locarà.

1 comentari:

  1. Ei, dire! No sé si el podràs col·locar aquí, però ja tinc el títol DVD del concert de la Bisbal. En té una còpia, no podia ser d'altra manera, el Joan Ferrer d'Antistiana. N'hi ha una altra a l'armari de l'entitat, junt amb una còpia de la filmació en brut.
    Hem de pensar, entre tots, a explicar (als concerts, a les assemblees, etc) que aquest DVD (com el del Centre de l'any passat) permet seleccionar les actuacions i a més és decoratiu, perquè està imprès, i que comprar-lo (almenys, els pares que han estat al concert) és una forma més de col·laborar amb l'entitat.
    D'altra banda, aquest cop no farem el gasto, ja que les 50 còpies que es van fer l'any passat del concert pel Yuri (com les 50 del concert de la Bisbal) encara són bo i totes a l'armari, després d'haver-les tret a passejar en dues ocasions (que jo sàpiga). Aquest cop, doncs, ens limitarem a la publicitat, i farem una llista de qui en vulgui.

    Les còpies les puc fer jo mateix. No és per res (o sí) però la codificació del DVD van ser unes vuit hores d'ordinador engegat (ho fa ell solet), això a banda de les hores d'edició (no dic quantes), el disc de prova que va sortir malament, els discs bons (les còpies que he dit) i la tinta (2 discs impresos), tot això (tan sols cost material i electricitat) ho podria recuperar si pogués gravar *i cobrar* una vintena de discs més.

    Bé, és tot un plaer escriure en aquest blog... Et deixen parlar i parlar ;-) Això, un dimarts de setmana santa plujós, s'agraeix.

    Oriol, felicitats per la troballa. T'he fet una o dues petites trastades (o... són tres?), però no crec que et desagradin... Ja te n'has adonat? A viam si a la rentré de setmana santa aconseguim dominar aquesta eina.

    Bones vacances a tothom.

    ******* Ens veiem a lego! ;-) *********

    el Josep M. (... i el mac)

    ResponElimina